Over Nautic ICT

Ik ben Arnold de Maa en heb altijd in de electrotechniek, besturingstechniek en informatica gewerkt. Mijn grote passie is zeilen en heb op eigen kiel het rondje Atlantic een keer mogen en kunnen doen. In 2014 besloot ik om hobby en werk te gaan combineren. Zo is NauticICT geboren. Het installatie bedrijf voor nautische electronica, zowel voor pleziervaart als beroeps.

navigatie

B&G, Simrad of Raymarine

NauticICT is gecertificeerd dealer van B&G, Simrad en Raymarine. Heeft u een motor boot of een zeilboot? Het is goed te weten dat Simrad een programma heeft die speciaal voor Motorboten is en B&G juist voor zeilboten. Er zijn namelijk zeil en wind functies toe gevoegd. Voor de wedstrijd zeilers is er een speciale lijn.

Raymarine maakt geen onderscheid tussen motor-of zeilboot, dus die lijn is ontwikkeld voor ieder varend watersporter.

 

Energie manegement

Accu’s, acculaders en omvormers

Hoe gebruikt u uw schip? Het is goed om na te gaan wat uw stroom verbruik is en wat uw capaciteit aan accu’s is. Heeft u veel apperaten op 220V aan boord die u onderweg ook zou willen gebruiken, dan is een omvormer onmisbaar. NauticICT denkt met u mee welke accu’s voor u het meest geschikt zijn maar ook hoe u die zo lang mogelijk in top conditie kunt houden. 

Call to action