Meteen naar de inhoud

Diensten

Adviseren

Het is al lastig genoeg om de geschikte apparaten uit te zoeken voor uw schip. Elke boot is immers anders en elke schipper heeft zijn/haar eigen wensen of eisen. Wij denken mee met onze klanten. Welk product of oplossing past het best bij het schip en de schipper? Samen komen we daar zeker uit!

Apparatuur

Bent u op zoek naar nautisch gerelateerde apparatuur, bel gerust om te vragen of we het kunnen leveren. Van navigatieapparatuur tot accu’s en van beveiliging systemen tot beeld & geluid installaties. Wij hebben de juiste condities bij de juiste betrouwbare leveranciers.

Installeren

Bij ons heeft u de keuze om alleen de producten te kopen of om het ook te laat installeren. Wij zijn naast leverancier niet alleen adviserend maar ook uitvoerend. Zo voorkomt u onnodige technische storingen en een goed aftersales. Als het vaarseizoen begonnen is wilt u immers genieten en niet meer klussen.

Storingen

Mocht u onverwachts toch een storing hebben aan uw instrumenten en/of elektra aan boord, kunnen wij de oorzaak opsporen en kijken of wij deze voor u op kunnen lossen. We hebben niet alleen verstand van de apparatuur wat we verkopen maar kunnen ook zeker voor uw huidige apparatuur storingen opzoeken.